Eğİtim 7/B(-_-)Harikalar Yaratır!!! (-_-) Öğretmenlerin Ve Öğrencilerin Ortak Noktası (-_-)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

(-_-)Harikalar Yaratır!!! (-_-) Öğretmenlerin Ve Öğrencilerin Ortak Noktası (-_-)

AnasayfaEgitimAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Fifa 08 Bank Asya 1. Lig

YazarMesaj
esat_koklu
VIP ÜYE
VIP ÜYE
esat_koklu

Erkek
İş/Hobiler : ÖĞRENCİ/FUTBOL İNTERNET
Lakap : @@@@pEsSiMiStİk____MaN@@@@

İstediğini yaz
rep:
Fifa 08 Bank Asya 1. Lig Img_left100/100Fifa 08 Bank Asya 1. Lig Empty_bar_bleue  (100/100)

Fifa 08 Bank Asya 1. Lig Empty
MesajKonu: Fifa 08 Bank Asya 1. Lig   Fifa 08 Bank Asya 1. Lig EmptyC.tesi Kas. 01, 2008 10:42 am

http://rapidshare.com/files/119026305/BankAsya1.Lig.exe

Yamanın Özellikleri: 18 takımın iç ve dış saha formaları ve minikitleri 18 takımın pankartları ve logoları 18 takımın gerçeğe yakın kadroları Kariyer modda Süperlige çıkma ve düşme Bank Asya Play-Off maçları olacak ilk 2 süperlige çıkarken 3,4,5 ve 6. olan takımlar play-off oynayacak. V.Manisa, Ç.Rize ve Kasımpaşa takımları Bank Asya 1. Lige eklendi. Kocaelispor, Antalyaspor ve Eskişehirspor takımları Süperlige eklendi. Bank Asya 1. Lige yeni çıkan takımlarda Adanaspor ,Kardemir Karabükspor ve Güngören Belediyespor eklendi. Fortis Türkiye Kupası, Şampiyonlar Ligi ve UEFA kupası gerçek statüleri ile turnuva ve kariyer modda olacak. Yeni kupa resimleri eklendi. Fifa dan hiçbir lig veya takım silinmeyecektir. Temiz bir fifada kesinlikle oyundan atma sorunu yoktur. Bu yamadaki tüm çalışmalar bana aittir.

Dosya şifresi: serkan
http://arsivciler.2forum.biz

Fifa 08 Bank Asya 1. Lig
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Fifa 08 Çim Yaması
» Fifa 08 Unlocker
» Fifa 07 Trainer
» Fifa 08 Trainer
» Fifa 07 Çim Yaması